Bëhuni pjesë e një prej klubeve më gjithëpërfshirëse në Shqipëri dhe përfitoni nga avantazhet e panumërta. Më shumë kohë për ju, shërbime më të mira, kosto më të ulëta dhe një rrjet kontaktesh i pazëvendësueshëm

ZBULO SHËRBIMET
Individ Plus
Asistencë Rrugore
Karroatrec
Dokumentacion
Shërbime Periodike
Ofertë Siguracioni
Parkim Falas
Makinë Zëvendësuese
Ofertë për një lloj karburanti
Ofertë për gjithë llojet e karburantit  
Asistencë Rrugore pavarësisht drejtuesit të mjetit  
99Euro Vit
159Euro Vit

Regjistrohu

Rinovo

Nuk u bindët ende?

Disa nga avantazhet që përfitoni

  • Kurseni deri në 10% të shpenzimit të karburantit në vit

  • Fitoni minimumi 3 ditë pune duke na lënë ne të menaxhojmë mjetin tuaj

  • Kurseni deri në 25% të shpenzimeve të siguracionit në vit

  • Monitoroni gjithë shpenzimet e automjetit tuaj

Keni pyetje të tjera?

Live chat me një operator